Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی کیانی عصر یکشنبه مدیرکل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور طی پیامی سالروز میلاد حضرت عیسی (ع) و آغاز سال نو میلادی را به هموطنان مسیحی مقیم خارج از کشور  تبریک گفت.
 در قسمتی از این پیام آمده است: سالروز میلاد بابرکت پیام آور صلح و دوستی و مهربانی حضرت عیسی مسیح (ع) و آغاز سال نوی ٢٠٢٢ میلادی را به شما هموطنان گرانقدر و تمامی پیروان ادیان الهی و مسیحیان جهان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هویت ملی ایرانیان میراث گرانبهایی است که از خلال تاریخ پر افتخار و پر فراز و نشیب این سرزمین سربرآورده و با پایمردی بزرگان و اسطوره هایی نظیر فردوسی، حافظ، سعدی، ابوعلی سینا، ابوریحان بیرونی، مولانا، پروین اعتصامی، شهریار و .... به ارمغان گذارده شده،
 ارزشمندی فرهنگ و هویت ایرانی وامدار انسجام و اتحاد میان قومیت ها و ادیان و مذاهب مردمانی می باشد که با راستی و مهربانی و به عشق وطن، در دوستی و محبت با یکدیگر، زندگی را هزاران بار زندگی کرده اند.
به گواهی تاریخ، پدران و نیاکان ما اعم از مسیحی و مسلمان با بهره گیری از آموزه های توحیدی دو دین اسلام و مسیحیت، در صلح و مهربانی با یکدیگر تعامل داشته و هیچ گاه اجازه نداده اند تفاوت های قومیتی و دینی، غباری بر چهره متحد هویتی ایشان بیفکند.

وی در قسمت دیگری از پیام خود گفت: اینک بیش از هر زمان دیگری جهان نیازمند پیام های عدالت گستر و صلح محور دو پیامبر بزرگ الهی
حضرت عیسی مسیح (ع) و حضرت محمد (ص) می باشد.


 وی در آخر ابراز امیداری کرد ما ایرانیان در اقصی نقاط جهان بتوانیم رهروان صدیق تعالیم پیامبران الهی گشته و خرد جمعی خویش را در پهنه فرهنگی جهان محقق نماییم.
در آغاز سال نو سعادت، سلامت، سرور، نیک بختی و بهروزی را برای تمامی هموطنانم آرزومندم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، میلاد عیسی مسیح (ع)، یکی از اعیاد مهم نه تنها برای مسیحیان که در سراسر جهان است، این روز که مبدا تاریخ میلادی، به عنوان پرکاربردترین تقویم  دنیا نیز به شمار می‌رود، با تعطیلات زمستانی و جشن کریسمس در کشورهای متعددی همراه شده است. 

با این حال به عقیده جان بی ناس، نویسنده کتاب تاریخ ادیان جهان، تاریخ میلاد تولد حضرت عیسی (ع) دقیق نیست، او می‌نویسد:‌ به نظر عجیب می آید اگر بگوییم که عیسی در سال ۴ قبل از میلاد، یا یکی دو سال قبل از آن متولد شده باشد. سپس به دوران سلطنت امپراتوران روم اشاره می‌کند. (ص. ۵۸۲)
به طور کلی درباره روز تولد حضرت عیسی نیز خبر مستندی در دست نیست و این که روز ۲۵ دسامبر تاریخ تولد حضرت عیسی (ع) باشد، مطابق با تصمیم کلیساهای روم و غرب در سال ۳۵۴ میلادی است و بیشتر جنبه سیاسی دارد؛ جلال الدین آشتیانی در کتاب تحقیقی در دین مسیح می‌نویسد: در پاره ای از کشورهای اروپایی به ویژه روم، آیین مهرپرستی، بسیار رواج داشت، روز ۲۵ دسامبر، روز جشن اصلی آیین مهرپرستی، یعنی روز «زایش آفتاب شکست ناپذیر» بود. در چنین روزی جشن های بسیاری بر پا می شد، کشیشان و کلیسا از این موقعیت استفاده و این روز را روز تولد عیسی اعلام، و بدین وسیله، از جریانی مخالف جلوگیری کردند. (ص ۱۴۷)

کلیساهای مسیحی از قرن پنجم به بعد شروع به جشن گرفتن عید میلاد مسیح (ع) در روز ۲۵ دسامبر و عید تعمید او در ششم ژانویه کردند. در حالیکه کلیسای رسولی ارمنی تاکنون ضمن پایبندی بر سنت پایه گذاری شده از سوی رسولان همچنان اعیاد میلاد و تعمید عیسی مسیح را همزمان در روز ششم ژانویه برگزار می کند.

برچسب‌ها کریسمس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عیسی مسیح

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کریسمس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کریسمس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عیسی مسیح حضرت عیسی عیسی مسیح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۱۰ نقطه از جهان

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مشرف روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: شعار محوری جشن‌های دهه کرامت در کشور «با شما، سربلندی» انتخاب شده و شعار ویژه استان قم نیز «حضرت معصومه(س) بهترین دختر دنیا،‌ الگوی حجاب و عفاف» می‌باشد.

وی ابراز امیدواری کرد: با شکل‌گیری دبیرخانه دائمی ستاد ملی تکریم دختران،‌ آستان حضرت معصومه(س) پایگاه و ستادی برای تکریم دختران باشد.

وی بیان کرد: برنامه‌های دهه کرامت روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه با مراسم خطبه خوانی و با حضور شخصیت‌های مختلف فرهنگی و سیاسی از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رییس دفتر مقام معظم رهبری در شبستان امام خمینی(ره) آغاز می‌شود.

رییس ستاد آیین‌های فاطمی با بیان این‌که اجتماعات و جشن‌های تکریم دختران و بانوان از برنامه‌های دهه کرامت است، افزود: چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در شبستان امام خمینی(ره) با حضور پنج هزار دختر دانشجوی سراسر کشور و همچنین یکشنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه اجتماعی با حضور بانوان طلبه جشنی برگزار می‌شود.

مشرف اضافه کرد: خادمان حرم حضرت معصومه(س) با عنوان سفیران کریمه به ۲۶ استان کشور و ۲۹ کشور خارجی اعزام خواهند شد تا عشق و ارادت علاقه‌مندان به اهل بیت(س) را پاسخ دهند.

وی با بیان این‌که برگزاری این جشن‌ها در مساجد و بقاع متبرکه برنامه‌ریزی شده‌است، ادامه داد: علاوه بر داخل کشور، در ۲۰۱ نقطه در خارج از کشور مراسم و جشن‌های میلاد و دهه کرامت که به میلاد امام رضا(ع) منتهی می‌شود، برگزار خواهد شد.

وی، مراسم روزانه خطبه‌خوانی با حضور گروه‌ها و اصناف مختلف، مراسم خطبه‌خوانی ویژه بانوان در دهه کرامت با اجتماع بیش از ۲ هزار نفر، برگزاری جشن تکلیف ویژه نومکلفان، رونمایی از آثار هنری، جلسه نقد و بررسی علمی کتاب، نشست علمی پژوهشی با موضوع زیارت و شخصیت‌شناسی حضرت معصومه(س)، برگزاری محافل و مراسم‌های قرآنی، کرسی تلاوت فاطمی، مسابقه قرآنی ویژه بانوان و دختران و معرفی حافظان کل قرآن از دیگر برنامه‌های دهه کرامت است.

معاون حرم کریمه اهل بیت(س) خاطرنشان کرد: در بخش فعالیت‌های بین‌الملل، علاوه بر اعزام سفیران کریمه به کشورهای مختلف، اجتماع بانوان بین‌الملل و مراسم برای عموم زایران بین‌الملل از جمله عرب زبان‌ها و آذری زبان‌ها برگزار خواهد شد.

وی گفت: در شب ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، زیارتنامه حضرت معصومه(س) در تمام حرم‌های کشور، بقاع متبرکه و مساجد قرائت خواهد شد و روز جمعه نیز در نماز جمعه‌های سراسر کشور، عرض ارادت و توسل به حضرت معصومه(س)، سخنرانی و خطبه پیرامون این موضوع برگزار می‌شود.

وی با بیان این که در دهه کرامت برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان با قوت بیشتری برگزار خواهد شد، افزود: در این روزها،‌ دخترانی که وارد حرم می‌شوند پذیرایی خواهند شد و هدیه‌ای از متبرکات دریافت می‌کنند.

به گفته مشرف، موزه حرم حضرت معصومه(س) در روز ولادت به‌صورت رایگان و ایام دهه کرامت به‌صورت نیم‌بها خواهد بود.

۱۱ طرح برای دهه کرامت امسال در حرم حضرت معصومه(س) رونمایی می‌شود

معاون اجرایی آستان حضرت معصومه(س) نیز در این نشست گفت: در آستان کریمه اهل‌بیت(س) ۱۱ طرح در حوزه‌های هنری و معماری انجام شده که قرار است در دهه کرامت رونمایی شود و در خدمت زایران قرار گیرد.

هادی محمودنژاد افزود: دربی مزین به قلم‌زنی، معرق و طلاکاری با هزینه ۲ نفر از خیران در حرم حضرت معصومه(س) ساخته شده که در دهه کرامت به آستان امام رضا(ع) هدا خواهد شد.

وی اضافه کرد: کاشی کاری صحن جوادالائمه(ع) حرم مطهر که کاشی‌کاری معرق است نیز رونمایی خواهد شد.

وی ادامه داد: ساخت ضریح مطهری برای کشور سوریه با عنوان راس‌الحسین نیز با هزینه خادم خیر ساخته شده که در دهه کرامت رونمایی می‌شود و مقدمات ارسال آن نیز فراهم خواهد شد.

محمودنژاد گفت: همچنین ساختمان چند منظوره آستان حضرت معصومه(س) بالغ بر سه هزار مترمربع در عمود ۱۰۸۰ واقع در کشور عراق واقع شده که ۶ سالن چندمنظوره برای اقامت و اجرای مراسم دارد که در حال تکمیل است و امیدواریم در دهه کرامت افتتاح شود.

فضاسازی محیطی حرم حضرت معصومه(س) در دهه کرامت بیش از گذشته انجام خواهد شد

مدیر حرم حضرت معصومه(س) نیز در این نشست گفت: دهه کرامت با بیش از ۲ دهه فعالیت فرهنگی به ظرفیتی برای اقدامات فرهنگی، تبلیغی و ترویجی و حتی اجتماعی و عمرانی تبدیل شده است؛ حرم نقش مهمی در مسائل فرهنگی کشور و الگوسازی دارد، چون این شخصیت خودشان الگو هستند و اتفاقات حرم نیز می‌تواند الگو باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صفر فلاحی افزود: مانند سال‌های گذشته امسال نیز تلاش خواهیم کرد نشاط اجتماعی خوب و فراگیری شکل بگیرد؛ تلاش می‌شود این جشن‌ها و شخصیتی که برای او جشن می‌گیریم برنامه‌ها و محافلشان مردمی باشد.

وی با تاکید بر آمادگی حرم مطهر برای استقبال از زائران و خدمت‌رسانی به مردم، اضافه کرد: در دهه کرامت ضریح و فضای تردد زایران گل‌آرایی خواهد شد و در فضاهای منتهی به حرم از جمله میدان آستانه و صحن جوادالائمه(ع) به زائران خدمت‌رسانی خواهد شد.

وی ادامه داد: سرکشی به خانواده‌های معظم شهیدان و مجموعه‌های فرهنگی، اقامه نماز جماعت و جلسه های تبلیغی و ترویجی در حرم و فضاسازی محیطی حرم و پیرامون که بیش از گذشته انجام خواهد شد، از دیگر اقدامات در دهه کرامت خواهد بود.

اتاق عقد حرم حضرت معصومه(س) سالانه پذیرای ۲ هزار زوج است

مدیر روابط عمومی حرم حضرت معصومه(س) نیز گفت: در اتاق عقد حرم حضرت معصومه(س) سالانه بیش از ۲ هزار عقد انجام می‌شود که این ظرفیت در دهه کرامت ۲ برابر خواهد شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی حسین زاده افزود:‌ زوجین می‌توانند از طریق سایت آستان حضرت معصومه(س) نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • عدالت برای همه، ظلم به هیچ‌کس؛ محور پنجمین کنگره امام رضا(ع)
  • بازدید از موزه فاطمی در روز میلاد حضرت معصومه(س) رایگان شد
  • کشف بقایای یک سکونتگاه 7 هزارساله در صربستان (+عکس)
  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۱۰ نقطه از جهان
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر